Livrări

Livrarea pachetului dumneavoastră DoveoStore
Info Covid-19 : Centrul nostru logistic asigură expedierile. De mai multe săptămâni au fost luate măsuri de igienă pentru a garanta protecția sănătății dumneavoastră, în conformitate cu recomandările OMS și ale guvernului.
Termenele de livrare au fost prelungite la 35 de zile lucrătoare pentru a respecta măsurile de igienă impuse de guvern în centrul nostru logistic. Aceste întârzieri sunt, de asemenea, legate de reducerea numărului de angajați ai La Poste în birouri sau pe teren. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

Informații despre serviciul clienți: echipa noastră răspunde la toate solicitările dumneavoastră în termen de 24 de ore.

Unde livrați?
Livrarea este posibilă oriunde în lume. Livrare sigură la domiciliu oriunde în lume.

Cât costă livrarea?

Costurile de livrare variază de la o țară la alta și în funcție de tipul de livrare selectat. De exemplu, livrarea este gratuită în Franța.


Taxe vamale

În funcție de locul dumneavoastră de reședință, și mai precis în DOM TOM, Andorra și Monaco, taxele vamale pot fi solicitate de către agentul dumneavoastră de livrare și nu depind în niciun caz de voința noastră.
TAXE SUPLIMENTARE ÎN MOMENTUL COMENZII
Unele bănci percep comisioane suplimentare pentru cumpărăturile online. Aceste comisioane variază de la câțiva cenți la 5 € și sunt proporționale cu valoarea comenzii dumneavoastră și nu pot fi controlate de noi. Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, primim doar suma indicată în momentul plății.

Dacă observați o taxă suplimentară pentru cumpărăturile efectuate pe site-ul nostru, vă rugăm să contactați banca dumneavoastră. În unele cazuri, este posibil să se obțină o rambursare.

Acest lucru este rar și se întâmplă în aproximativ 1% din comenzi.
SCHIMBURI ȘI RETRACTARE
Dacă nu sunteți mulțumit de dispozitivul DoveoStore, aveți la dispoziție o perioadă de retragere de 30 de zile. Vă rugăm să rețineți că sunteți responsabil pentru costurile de transport de returnare. Dacă acesta este cazul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă: contact@Doveo-store.com

Pe de altă parte, în cazul în care peria DoveoStore are un defect de fabricație sau o anomalie care nu are legătură cu o utilizare necorespunzătoare, o vom schimba. Aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea dispozitivului pentru a ne contacta.