Retururi și rambursări

Scopul nostru este satisfacția dumneavoastră.


Politica noastră standard de returnare este de 30 de zile. În cazul în care au trecut mai mult de 30 de zile de la cumpărare, în general nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.


Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. Trebuie să existe un defect vizibil (nu o problemă cu smartphone-ul dumneavoastră, de exemplu)


Produsele perisabile, cum ar fi cardurile cadou, nu pot fi returnate.
Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau de o dovadă de cumpărare.
În unele situații, se acordă doar rambursări parțiale: (dacă este cazul)

- Orice articol care nu este în starea sa originală, este deteriorat sau îi lipsesc piese din motive care nu se datorează erorii noastre.

- Orice articol returnat după mai mult de 30 de zile de la livrare - Rambursări (dacă este cazul)

După ce returnarea este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom informa dacă rambursarea a fost aprobată sau respinsă.


În cazul în care cererea dvs. este aprobată, rambursarea va fi procesată și aplicată automat pe cardul dvs. de credit sau pe metoda de plată inițială.


Rambursări întârziate sau lipsă (dacă este cazul)
Dacă nu ați primit încă o rambursare, vă rugăm să vă verificați mai întâi contul bancar. Este posibil să dureze ceva timp până când rambursarea dvs. va fi eliberată oficial. Dacă nu ați primit rambursarea în termen de 2 săptămâni, vă rugăm să ne contactați la contact@doveo-store.com


SCHIMBĂRI: (dacă este cazul)


Vom înlocui doar articolele defecte sau deteriorate. Dacă aveți nevoie de un schimb pentru același articol, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@doveo-store.com.

RETURURI: (dacă este cazul)
Trebuie să ne contactați la contact@doveo-store.com.


Atunci când solicită o rambursare, cumpărătorului i se va restitui un voucher în valoare egală cu valoarea comenzii. Aceștia nu vor putea solicita o rambursare sub formă de transfer bancar, cec sau numerar.